keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

"On elämä lyhyt kuin lapsella paita..."






Joskus käy niin, että huomaa omistavansa lankoja, joiden olemassaoloa ei enää edes muista. Nämä lasten puserot on neulottu juuri sellaisista langoista. Siniraidallinen on BC Garn Allinoa, jota jostain syystä löytyi laatikosta pari kerää per väri, ja vaikka minusta väriyhdistelmät näyttivät aivan toivottomilta, oli kymmenvuotiaalla esikoisella selvä visio siitä, miten niistä saa kauniin puseron. Pakko myöntää että lapsella värisilmä toimii.

Kuopus sen sijaan halusi ehdottomasti keltamustaraidallisen Joe Dalton -paidan. Hän löysi lankalaatikosta niin ikään jotain todella muinaista Novita Luxus Cotton -lankaa, en todellakaan muista mistä ja ennen kaikkea miksi olen ostanut kananmunankeltuaisen väristä DK-vahvuista puuvillalankaa. Mustaa ei tietenkään ollut, mutta sitä sai kaupasta eli mustat raidat ovat Schachenmayr Cataniaa.

Molempien puseroiden malli on Isabell Kraemerin Sailor Pullover. Siniraidalliseen puseroon piti vähän muokata pääntietä suuremmaksi isopäiselle lapselle ja molemmista puseroista on jätetty mallissa ollut tasku pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti